Het Elektrische Skateboard is de nieuwste aanwinst van onze webshop. Het is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van revolutionair verplaatsen. Rondrijden op het Elektrische Skateboard is weer een hele andere ervaring dan op een Hoverboard of Personal Transporter. Eén van de meest voor de hand liggende redenen hiervoor is dat de manier waarop je vooruit komt heel anders is. In dit artikel gaan we hier verder op in en worden een aantal andere aspecten van het Elektrische Skateboard behandeld. Op deze manier kom je alles te weten over dit geweldige product en kom je te weten hoe het Elektrische Skateboard verschilt van de andere producten die wij aanbieden.

Elektrische skateboard: voortbeweging met een afstandsbediening

Zoals hierboven al genoemd is, is één van de meest vooruitstrevende aspecten van het Elektrische Skateboard de manier van voortbeweging. Dit gaat namelijk met behulp van een afstandsbediening. Deze werkt met Bluetooth. Door simpel de joystick naar voren of achter te duwen rijd je naar voren of achter. Sturen gaat door te leunen naar links of naar rechts, net als op een normaal skateboard. Door deze compleet andere manier van verplaatsen ten opzichte van een Hoverboard, voelt rondrijden heel verfrissend aan.

Door het gebruik van een afstandsbediening is het leren rijden hierop iets eenvoudiger dan op een Hoverboard, al is het verschil minimaal en zul je je na ongeveer 15 minuten thuis voelen op het Elektrische Skateboard! Uiteindelijk zal het aankomen op persoonlijke smaak. Sommige mensen zullen de aanwezigheid van de afstandsbediening erg fijn vinden, en sommige mensen zullen toch liever voor de Hoverboard gaan.

Maximale snelheid: geen kinderspeelgoed

De maximale snelheid van Elektrische Skateboards varieert nogal. Zo zijn er varianten beschikbaar die 19 km/h als topsnelheid hebben, maar er zijn ook varianten met 35 km/h als topsnelheid. Het model dat wij aanbieden heeft een maximale snelheid van 30 km/h. Dit is dus geen kinderspeelgoed! Gelukkig heb je met behulp van de afstandsbediening een goede controle over je snelheid.

Dat je flink hard kunt gaan op dit Skateboard kun je zien in de volgende video. Afgelopen februari heeft Guinness World Records namelijk het snelheidsrecord op een Elektrisch Skateboard opgenomen: met maar liefst 95.83 km/h sjeesde deze man van A naar B!

Zo hard als in het filmpje zul je niet gaan op het skateboard dat wij aanbieden, maar dat wil je denk ik ook niet. De val die de man in het filmpje maakte zag er namelijk flink pijnlijk uit! Om te voorkomen dat ook jij zo onderuit gaat, moet je even goed letten op de ondergrond waar je oprijdt. Wanneer je rond sjeest op je Board, zul je namelijk ontdekken dat er best wel veel kuilen enz. in de (Nederlandse) weg zitten. Komt er een kuil aan? Ga dan niet met topsnelheid daar overheen, maar probeer dat wat voorzichtiger te doen. Op die manier houd je zowel jezelf als je Board heel.

Elektrische Skateboard vs. gewoon skateboard

Fans van het traditionele skateboard zullen misschien in eerste instantie een afkeer hebben tegen deze ontwikkeling. Zij denken misschien dat de hele ervaring anders wordt wanneer er een motor onder het Board bevestigd zit, maar integendeel: de ervaring wordt alleen maar vele malen beter! Het leukste moment op een skateboard is namelijk wanneer je genoeg snelheid hebt om even geen gas bij te hoeven geven en op een Elektrisch Skateboard hoeft dit dus nooit! Je hebt altijd genoeg vaart en kunt je lekker concentreren op het onderdeel dat het leukste is: hard gaan!

In dit artikel vind je een 21 redenen waarom het Elektrische Skateboard leuker is dan het gewone skateboard. Iets dat veel naar voren komt in dit artikel is dat het vooral heel erg leuk is om rond te rijden op een gemotoriseerd skateboard! Het combineert de beste elementen van een auto en een traditioneel skateboard: de snelheid en kracht van een auto en het iconische design van een skateboard!

Zowel praktisch als fun

Naast dat het erg leuk is om heen en weer te rijden, is het skateboard ook erg praktisch. Je kunt er bijvoorbeeld mee naar je werk of school gaan. Veel mensen houden er niet van om fietsend naar hun werk te gaan. Als je bijvoorbeeld tegenwind hebt, kom je helemaal bezweet aan. Dit probleem zal je niet hebben met een Elektrisch Skateboard. Ook is hij zeer praktisch om mee te nemen. Zo is het vaak lastig om je fiets in de trein of bus mee te nemen, maar met een skateboard is dit totaal geen probleem. Met een bereik van 25 km en oplaadtijd van slechts 3 uur is het ideaal om hem dus te gebruiken als vervoersmiddel naar school/werk.

Voor wie na z’n werk/school nog even verder aan de slag wil, kan even op deze site kijken. Hier vind je namelijk een aantal tricks die leuk zijn om te proberen voor de geoefende rijder. Dit skateboard is dus zowel praktisch als fun, wat wil je nog meer?

Klaar om aan de slag te gaan?

Dus, ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw Elektrische Skateboard? Veel plezier! Of ben je helemaal enthousiast geworden om er eentje te kopen? Kijk dan even hier. Geniet van dit prachtige product! Laat ons in de reacties weten wat jij vindt van deze nieuwe ontwikkeling en deel je nieuwste tricks!