Hoverboard Reparatie Service is helaas niet meer beschikbaar tot nader bericht.

We hebben besloten om te stoppen met het repareren van de hoverboarden.

De mails die nog verstuurd worden kunnen we helaas niet meer beantwoorden.

Hoverboard Reparatie

Hoverboard Reparatie Service is helaas niet meer beschikbaar tot nader bericht.

We hebben besloten om te stoppen met het repareren van de hoverboarden.

De mails die nog verstuurd worden kunnen we helaas niet meer beantwoorden.

Hoverboard reparatie is een vak apart. Weinig mensen hebben hier ervaring mee, omdat het product zo nieuw is. Bovendien zijn de originele onderdelen met hoogwaardige kwaliteit lastig te krijgen. Onze technisch expert is gespecialiseerd in Hoverboard reparaties, en gebruikt uitsluitend onderdelen van topkwaliteit.

Hoverboard stuk?

Wanneer je hoverboard niet functioneert naar behoren hoef je hem niet gelijk weg te gooien. Mogelijk is er iets mis met de bekabeling, het moederbord of de accu. Grote kans dat wij hem nog voor je kunnen repareren! Voordat je het weet kun je dan weer verder boarden.
Let op: Wij repareren ook hoverboards die niet bij ons gekocht zijn.
Misschien heb je je hoverboard gekocht op de zwarte markt of elders zonder garantie. Ook deze hoverboards kunnen wij vaak weer aan de praat krijgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaat een hoverboard reparatie in zijn werk?

Je kunt je Hoverboard opsturen of langs brengen.

Opsturen: Eerst zullen we onderzoeken waarom het hoverboard niet werkt. Daarna nemen we contact met je op en geven we een overzicht van wat er vervangen moeten worden en wat dat kost voordat het gerepareerd word. Als u besluit het hoverboard toch niet te laten repareren dan brengen we € 15,00 onderzoek kosten in rekening, besluit u om de reparatie te laten verrichten dan worden er geen onderzoek kosten gerekend.

Verzendkosten (heen en terug sturen) van je HoverBoard zijn €10,- .

Wilt u het hoverboard opsturen naar ons stuur dan uw gegevens zoals naam/ adres/ postcode/ woonplaats en mailadres door dan sturen we u via de mail een verzendlabel toe dan kan u het pakketje op ieder postnl punt afgeven en hoeft niets af te rekenen, u ontvangt een verzendbewijs! dat wel bewaren mocht er iets mis gaan is het in ieder geval verzekert.

Langskomen: Als u een afspraak maakt dan kan u langs komen in Bladel en wachten op de reparatie. Er word meteen gekeken waarom het hoverboard niet werkt en u krijgt meteen te horen wat de kosten zijn. Als u besluit het hoverboard toch niet te laten repareren dan brengen we €15,00 onderzoek kosten in rekening, besluit u om de reparatie te laten verrichten dan worden er geen onderzoek kosten gerekend.

Kosten HoverBoard reparatie: Zie de prijslijst hieronder.

Vermelde prijzen zijn inclusief montage en BTW. 
Sensorboard per stuk €24,00
Moederbord €39,-
Compleet set elektronica ( Moederbord + 2 sensorborden) €65,00
Motor/wielen 6.5 + 8 inch €39,-
Motor/wielen 10 inch €39,-
Accu €69,-
Oplader €15,-
Aansluit punt oplader €9,-
Aan/uit knop €9,-
Frame, €34,95
Kappenset (compleet set) €49,-
Led lampjes (2 stuks) €14,-
Indicator led lampjes €14,-

Neem direct contact op met onze technisch expert.