Met je Personal Transporter off-road gaan is alles wat je wilt! Tegenwoordig ben je niet meer beperkt tot slechts de stoep, het fietspad en de parkeerplaats. Nee, vanaf nu is het ook mogelijk om met je Personal Transporter off-road te gaan! Wanneer je er inderdaad voor gekozen hebt om de off-road versie van de Personal Transporter aan te schaffen zul al snel merken dat hij het extra geld waard is. Twijfel je nog? Lees dan vooral even verder. De vrijheid die je namelijk ervaart met dit product is ongeëvenaard. Het geeft een fantastisch gevoel om bijvoorbeeld over het strand rond te rijden, terwijl de heerlijke zeewind in je haren waait. Omdat dit toch een vrij nieuw product is en veel mensen alleen het broertje (de “normale” Personal Transporter) kennen, volgt een beschrijving van hoe en waar je het beste met je Personal Transporter off-road kunt gaan.

Personal Transporter off-road op het strand

Het eerste waar veel mensen aan denken als ze aan een Personal Transporter en off-road denken, is het strand. Dit is logisch, want er worden namelijk wereldwijd tochten aangeboden waar je met een Segway over het strand kunt rijden. Sommige mensen zijn bang dat zand slecht is voor de Personal Transporter, omdat dat snel binnenin zou komen en zo de boel zou beschadigen. Hier hoef je echter totaal niet bang voor te zijn! Het hele ontwerp van dit fantastische vervoersmiddel is er namelijk op gebouwd om met je Personal Transporter off-road te gaan. Hij is dus perfect geschikt voor zand!

Het is goed om te weten dat de normale versie van de Personal Transporter er daarentegen niet voor geschikt is om over het strand te rijden. Je kunt natuurlijk wel over de boulevard langs het strand rijden, maar erop gaat helaas niet. Dit is een groot voordeel van de off-road versie.

Meer terrein om te verkennen

Er zijn nog meer terreinen waar je met de Personal Transporter off-road kunt gaan. Naast het strand is hij namelijk ook geschikt voor gras en bos. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk wat ruiger terrein kunt verkennen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je met je benen in takken komt vast te zitten. Natuurlijk moet je wel voorzichtig zijn. Je kunt niet zomaar de bosjes inrijden, maar hij zou toch zeker wat bebost off-road terrein aan moeten kunnen. Zie onderstaande video voor een voorbeeld hiervan.

Zoals je ook in de video kunt zien is het ook mogelijk om op wat meer open velden rond te crossen. Nou is het jammer dat wij in Nederland niet zo heel veel (of eigenlijk helemaal geen) bergen hebben, maar als je dicht bij de kust woont, zijn de bossen in het duingebied heerlijk terrein om heuveltje op, heuveltje af te rijden. Omdat de off-road Personal Transporter een hellingshoek van 30 graden aankan, is dit geen probleem. In de duinen zul je echt merken wat de kracht is van dit geweldige vervoersmiddel. De robuuste bouw en de betrouwbare techniek zorgen ervoor dat je zonder angst rond kunt rijden. Met het ruime bereik van 25 km kun je heerlijk eindeloos bossen en velden verkennen.

Genieten

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je geniet van je Personal Transporter. Dit doe je gegarandeerd met zowel het normale als het off-road model. Het zal dan ook op persoonlijke voorkeur aankomen als je een keuze gaat maken. Als je niet van plan bent om off-road te gaan met je Personal Transporter (wat ik me niet kan voorstellen na bovenstaand filmpje), dan is het logisch dat je voor het normale model gaat. Als je toch net even wat meer wil, dan raden we je zeker aan om voor het off-road model te gaan. Dit geeft net even die extra kick! Overigens hebben we ook een kleine versie van de Personal Transporter, de Mini Personal Transporter. Of je nou met je Personal Transporter off-road gaat of niet, genieten doe je sowieso! Je zult hier dus niet snel een miskoop doen! Laat ons in de reacties even weten voor welk model jij bent gegaan en waarom. Veel cross-plezier!