De mini segway, het kleine broertje van de “normale” segway, is kort geleden toegevoegd aan ons assortiment. Ondanks dat de zomer langzaam aan een eind komt, zorgt dit product voor eindeloos buiten plezier! Deze nieuwe aanwinst is namelijk zeer geliefd vanwege zijn behendigheid. Zoals op de foto te zien is, lijkt de mini segway heel erg op een Hoverboard met een stuur erop, meer dan z’n grotere broer dit doet. De mini segway is dus kleiner dan de “normale” segway; iets dat zich ook laat terug zien in de prijs. Een andere naam voor mini segway is mini Personal Transporter. In dit artikel zal worden ingegaan op een bestaande onduidelijkheid over deze naam, voor wie de mini segway bedoeld is en wat je er allemaal mee kunt. Gegarandeerd dat jij er zo meteen ook eentje wil!

Mini segway: met of zonder stuur?

Laten we eerst een onduidelijkheid over de naam uit de weg ruimen. Veel mensen denken namelijk dat een mini segway en een Hoverboard hetzelfde zijn. Een mini segway zou in dat geval eigenlijk gewoon een segway zonder stuur zijn. Sommige websites verkopen het Hoverboard ook onder deze naam. Waarschijnlijk is deze naam ontstaan voordat er een “echte” mini segway (mini Personal Transporter) op de markt kwam. Hiermee wordt gewoon een Personal Transporter bedoeld die qua formaat kleiner is. Het is een beetje onhandig dat er op het internet dezelfde naam wordt gebruikt voor verschillende producten, dus het is goed om hiervan op de hoogte te zijn.

Een mini segway is dus een platform waar je je voeten op kunt zetten, en een stuur voor je handen. Door naar voren te leunen beweeg je naar voren en door naar achteren te leunen beweeg je naar achteren. Het stuur kun je gebruiken om naar links en rechts te bewegen. Door de aanwezigheid van het stuur, is het ontzettend makkelijk om te leren rijden op een mini segway. Mocht je het dus te eng vinden om op een Hoverboard te rijden? De mini Personal Transporter zal je nooit in de steek laten; het is vrijwel onmogelijk om eraf te vallen. Hij is je altijd een stapje voor!

Voor iedereen het perfecte vervoersmiddel

Voor wie is de mini Personal Transporter nou eigenlijk bedoeld? Het antwoord op deze vraag is simpel: voor iedereen! Zoals net is uitgelegd is het ontzettend eenvoudig om te leren rondrijden hierop. Verder is hij is klein genoeg om hem waar je maar wilt te kunnen parkeren. Ook is hij door het kleine formaat super wendbaar. Dit is te zien in onderstaande video. De demonstratie vanaf 2:18 wordt echter zeer afgeraden…

Rondrijden op de mini segway is een eitje zoals je kon zien. Een andere reden waarom dit product voor iedereen geschikt is, is de prijsklasse. De mini Personal Transporter is qua prijs slechts één vierde van wat z’n grotere broer kost. De grote versie wordt vaak gebruikt door verhuurbedrijven, of zelfs op het werk door mensen die bijvoorbeeld in een loods werken en dus veel afstand moeten afleggen. Deze kleinere versie is perfect geschikt voor privé gebruik en zorgt voor eindeloos plezier. Als je meer van het grotere werk houdt, dan is het zeker aan te raden om voor de “gewone” Personal Transporter te gaan. Echter, als dat je niet heel veel uitmaakt, dan is de mini Personal Transporter een perfecte optie voor jou. Hij zorgt namelijk voor een uitstekende balans tussen prijs, formaat en plezier!

Eindeloos plezier

Door de robuuste bouw heb je eindeloos plezier met een mini segway. Gegarandeerd dat je vrienden allemaal in de rij staan om een rondje te rijden op jouw nieuwe vervoersmiddel! Ben je overgehaald? Klik dan hier om meteen naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook meer informatie. Let op; deze mini Personal Transporter (mini segway) is niet van het originele merk: Segway. Deze mini Personal Transporter is echter wel minstens zo goed als het origineel. Geïnteresseerd in de andere modellen die wij aanbieden? Kijk dan even hier voor het normale formaat van de Personal Transporter. Wist je trouwens dat we ook een off-road versie verkopen? Als je hierin geïnteresseerd bent, kijk hier voor een artikel hoe je het beste off-road gaat met deze versie! Veel plezier met jouw stap naar het revolutionair verplaatsen!