Mini Segway vs. HoverBoard

Eigenlijk kunnen we vrij kort zijn over de mini segway. Deze bestaat namelijk helemaal niet! Men heeft het Hoverboard tijdelijk zo genoemd omdat er geen duidelijke naam was voor het Hoverboard. Gelukkig is die tijd voorbij en weten we nu hoe het beestje heet.

Wat zou een Mini Segway zijn?

Segway heeft namelijk alleen grote, robuuste apparaten. De Segway PTi2 bijvoorbeeld heeft een grote arm waaraan je moet vasthouden. Erg leuk, maar de Hoverboards zijn kleiner, werken makkelijker en zijn vele malen beter betaalbaar. Een Hoverboard is daarom ook makkelijker te besturen, vele malen lichter (13 kilo) en gaat even snel als een Segway.

Segway i2 SE vs hoverboardDe segway’s waren ook bedoeld voor de elite. De prijzen zijn gewoon extreem over de top, €5000,- voor een segway is de normale prijs. Dat is leuk als je een miljonair ben, maar voor dat geld kun je ook een leuke 2e hands auto kopen. En dan zit je droog, mag je over de snelweg rijden en kun je nog mensen mee nemen.

De mini segway heeft dus zo wat nadelen ten opzichte van een hoverboard. Wij raden daarom ook aan om een 6.5 inch hoverboard te kopen of een 10 inch hoverboard als je echt hard wilt gaan.

 

Mini Segway

-Bestaat niet

HoverBoard

Prijs:

Snelheid:

Onze HoverBoards:

1 werkdag levertijd
Getest en gecertificeerd
Gratis verzending
Stevig ontwerp
20 km rijden op accu
Gratis proefrit
LED lichten

Veiligheid:

Opladers en accu's voldoen aan alle Europese veiligheidseisen: