Naast het leveren van Smart Balance Wheels, doen wij ook aan Smart Balance Wheel reparatie! Er is namelijk niks vervelenders dan dat een dure aankoop zoals een Smart Balance Wheel kapot gaat. Gelukkig hebben wij een expert in dienst die bedreven is in het repareren van je Smart Balance Wheel! Is je board dus stuk, lees dan even goed deze pagina door. De kans is namelijk zeer groot dat ie goed te repareren is. Voordat je ‘Smart Balance Wheel reparatie’ kunt zeggen is ie alweer gerepareerd en kun je gaan met die banaan!

Smart Balance Wheel reparatie is zo gepiept

Mocht je Smart Balance Wheel kapot gaan, dan kan het zo zijn dat je denkt: ‘Ik repareer hem zelf wel even!’. Echter, weinig mensen hebben ervaring met het repareren van een board, omdat het een vrij nieuw product is. Verder zijn onderdelen van goede kwaliteit lastig te verkrijgen. Daarom raden we je aan om de Smart Balance Wheel reparatie aan een expert over te laten. Het zou toch zonde zijn als hij helemaal stuk is nadat je hem zelf hebt geprobeerd te maken. Onze technische expert is zeer bedreven in het herstellen van Smart Balance Wheels en gebruikt alleen onderdelen van de beste kwaliteit!

Om je board te laten repareren moeten wij hem natuurlijk eerst binnen hebben. Daarom is de eerste stap van de reparatie dat je je board naar ons opstuurt of zelf langs brengt. Onze slimme koppen zullen zich dan buigen over je Smart Balance Wheel en gaan onderzoeken wat er mis mee is. Wanneer dit bekend is, zullen we contact met je opnemen om te vertellen wat er vervangen moet worden en hoeveel het gaat kosten. Laat je hem toch liever niet repareren? Dan zijn wij helaas genoodzaakt om €15,- onderzoekkosten te rekenen.

Repareren wij alle boards?

Ja, dat doen wij! Ook als je je Smart Balance Wheel dus niet hebt gekocht bij ons, maar ergens ander (zoals de zwarte markt bijvoorbeeld, of ergens anders tweedehands), dan repareren wij hem ook voor je! Wij behandelen iedereen dus hetzelfde en gelijk. Geen kostenverschil en gewoon dezelfde betrouwbare service.

Smart Balance Wheel reparatie kosten

Helaas is een Hoverboard reparatie natuurlijk niet gratis, maar gelukkig vallen de kosten reuze mee. Wij rekenen €10,00 verzendkosten. Hierbij komen nog de kosten voor de verschillende onderdelen die mogelijk besteld moeten worden. Kijk hier voor de prijslijst van deze onderdelen.

Hopelijk kun je snel weer aan de slag met je Hoverboard! Wil je je Hoverboard laten repareren, mocht je nog vragen hebben of wil je vrijblijvend advies over je board? Neem dan contact met ons op! Wij staan graag voor je klaar en hopen je van dienst te kunnen zijn!

Neem contact op met technisch expert!