Veelgestelde vragen

Hier vind u de veel gestelde vragen die regelmatig gesteld worden, op deze pagina van veel gestelde vragen gaan we verder niet in over de mogelijke oorzaken van een defect. U kan daarvoor terecht op onze pagina hoverboard reparatie hoe het in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.

Heb je een vraag over het HoverBoard? De kans is groot dat je vraag al eens eerder aan ons gesteld is. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle meest gestelde vragen over het HoverBoard. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op!

Zijn de hoverboards veilig en de accu’s en opladers getest?

Jazeker, anders zouden wij deze uitstekende hoverboards niet verkopen. De hoverboard accu’s en opladers zijn uitvoerig getest door een derde partij. Zij hebben gekeken of de onderdelen voldoen aan Europese wetgeving en daar ook het certificaat voor afgegeven dat dit daadwerkelijk zo is. Meer informatie vind je op onze pagina hoverboard veiligheid.

Kan ik het Hoverboard testen en betalen bij ophalen?

Uiteraard kan dat! Neem dan eerst even contact met ons op om een afspraak in te plannen zodat we alle tijd voor je hebben. Afhalen van de Hoverboard is mogelijk in Bladel.

Heb ik een rijbewijs nodig om op het HoverBoard te rijden?

Nee, dat is niet nodig. Jong en oud mogen het HoverBoard gebruiken zonder rijbewijs. Het is uiteraard wel verstandig om eerst goed te oefenen, voordat je de straat op gaat. Het kost je doorgaans 15 minuten om de werking van het HoverBoard onder de knie te krijgen.

Is het HoverBoard legaal in Nederland?

Het HoverBoard mag officieel niet gebruikt worden op de openbare wegen in Nederland. Er is verder geen wetgeving die het gebruik van het HoverBoard verbiedt op eigen terrein. Er is verder ook geen leeftijdsrestrictie gesteld aan het HoverBoard. In principe kunnen jong en oud, mits verantwoord, er gebruik van maken.

Heb ik een rijbewijs nodig of een verzekering?

Nee, het kost je –  afhankelijk van de persoon – tussen de 15 en 30 minuten om het HoverBoard te leren gebruiken. Een rijbewijs heb je daar dus niet voor nodig, let wel op dat het Hoverboard vooralsnog alleen gebruikt mag worden op eigen terrein.  Je bent niet verplicht om een verzekering af te sluiten hoewel een goede aansprakelijkheidsverzekering altijd handig is.

Hoe zit het met garantie?

Onze hoverboards komen allemaal met standaard 6 maanden garantie. Gaat je HoverBoard binnen 6 maanden kapot? Dan kun je bij ons terecht. Wij lossen het voor je op. Let wel op de garantie voorwaarden (schrik niet, het is bijvoorbeeld niet handig om het HoverBoard buiten te laten staan ’s nachts i.v.m. vocht en waterschade). Wij doen zelf de Hoverboard reparatie zodat de tijd dat u uw Hoverboard kwijt bent zeer kort is en niet zoals bij velen andere verkopers die het retour moeten sturen naar fabrikant of leverancier en het weken of maanden duurt voordat u het board terug hebt.

Hoe hard gaat het HoverBoard?

De topsnelheid van het HoverBoard ligt op 15km per uur.

Hoeveel kilometer kan ik afleggen met een volle accu?

Het opladen duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Daarna kun je met je HoverBoard tot 25 kilometer afleggen, voordat hij weer opgeladen dient te worden. Dit is wel afhankelijk van je gewicht. Wij raden u wel aan om niet iedere keer de accu helemaal leeg te rijden omdat er een lithium accu in zit en die kunnen er niet goed tegen dat ze iedere keer helemaal ontladen worden. Beter is om te zorgen dat u acu zo vol mogelijk blijft en voor u ook beter want u board is dan iedere keer volgeladen en kan u maximaal genieten van uw aankoop.

Wanneer kan ik het product thuis verwachten?

Wij doen ons uiterste best om het HoverBoards zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Indien op voorraad heb je het binnen twee werkdagen in huis!

Heb ik ook een bedenktermijn?

Wij hanteren de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van je HoverBoard. Bedenk wel dat je uitsluitend van de bedenktermijn gebruik kunt maken, indien je HoverBoard ongebruikt en onbeschadigd terugzendt.

Hoeveel kilogram kan er maximaal op een HoverBoard?

Onze HoverBoards kunnen maximaal 120 kilogram verplaatsen (HoverBoard 6.5 en HoverBoard 8/HoverBoard 8+) of 100 kilogram (HoverBoard 10).  Indien je zwaarder weegt of met meer mensen erop gaat staan, kun je het HoverBoard wel gebruiken maar betekent het dat hij sneller stukgaat (motor en/of accu schade) Als bij nader inspectie blijkt dat binnen de garantieperiode het HoverBoard kapot is gegaan als gevolg van overbelasting,  dan vervalt de fabrieksgarantie.

Waar kan ik wel en niet op rijden?

Op verharde, vlakke ondergronden is het prima touren. Maar ook op onverharde en minder vlakke gebieden kun je prima met het HoverBoard rijden. Zak door je knieën, dat werkt schokdempend.  Op die manier kun je obstakels tot 1 centimeter trotseren en overwinnen. Uiteraard is het niet aan te raden om op zand, ijs, grind of andere onstabiele ondergronden te gaan rijden.

Onze HoverBoards:

1 werkdag levertijd
Getest en gecertificeerd
Gratis verzending
Stevig ontwerp
20 km rijden op accu
Gratis proefrit
LED lichten

Veiligheid:

Opladers en accu's voldoen aan alle Europese veiligheidseisen: