Verschil tussen Hoverboards

Verschil tussen Hoverboards

Er zit groot verschil tussen onze Hoverboards. Wanneer je van plan bent om een Hoverboard aan te schaffen, is het natuurlijk wel zo fijn om te weten wat dit verschil is. Om je te helpen met deze keuze zijn in het schema hieronder alle specificaties van de verschillende Hoverboards naast elkaar gezet. Daaronder worden enkele verschillen in groter detail besproken.

Nu kun je natuurlijk denken: ik laat mij alleen leiden door de grootte van de Hoverboard, maar verstandiger is misschien om je er wat meer in te verdiepen. De grootte is samen met het design het meest opvallende verschil natuurlijk. We hebben drie verschillende modellen qua wiel grootte: 6.5 inch, 8 inch en 10 inch. Maar hiernaast moet je ook letten op maximaal draaggewicht, de kleuren, wel of geen LED lichten aan de bovenkant en wel of geen Bluetooth speakers. Kom je er nog steeds niet uit? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees de veelgestelde vragen!

Nu een keuze maken dus…

Nu is het voor te stellen dat je hoofd een beetje duizelt na bovenstaand schema. Waar wil je nou voor gaan? Ga je liever voor het grotere werk met de 10 inch Hoverboard, of wil je toch liever die gave Bluetooth speakers waarmee je de vetste nummers kan draaien terwijl je rondrijdt. Hieronder worden de verschillen nog eens rustig besproken zodat je een goede keuze kunt maken over jouw aanschaf!

Verschil in kleur, licht, Bluetooth en rij afstand

Elk van de drie modellen (6.5, 8 en 10 inch) is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, zwart, blauw en rood. Dat scheelt dus weer, want je hoeft je keuze dus niet hiervan te laten afhangen: elk model is in dezelfde kleuren beschikbaar is. Nu beschikt elke Hoverboard over LED-verlichting, maar het 8 inch model heeft een zeer groot voordeel vergeleken met de andere modellen. Dit model beschikt namelijk ook over Bluetooth speakers. Dit is enorm gaaf als je ervan houdt om muziek te luisteren terwijl je rondrijdt. Je krijgt gegarandeerd een hoop aandacht van je vrienden als je voor dit model gaat!

De drie verschillende modellen gebruiken elk dezelfde goede LG/Samsung batterij, waarbij het 6.5 inch model geheel oplaadt in slechts 1 uur en de 8 en 10 inch modellen in 1,5 uur. Dit verschil in oplaadtijd zie je terug in de afstand die gereden kan worden op een volle batterij. Voor het 6.5 inch model is dit 20 km, voor de twee andere modellen is dit 25 km. Het is dus ideaal om naar school of je werk te rijden, daar opnieuw op te laden en dan aan het eind van de dag weer terug te crossen.

Gewicht en helling

Qua gewicht verschillen de drie Hoverboards niet heel veel. De 6.5 inch weegt 12 kg, de 8 inch weegt 13.5 kg en de 10 inch weegt 15 kg. Mocht dit belangrijk zijn in verband met het vervoer, dan is het handig daar dus even op te letten. Het draagwicht (= maximaal gewicht dat de Hoverboard aankan) van de 6.5 en 8 inch is 120 kg, van de 10 inch is het 100 kg.

Erg goed om op te letten is het verschil in helling die de Hoverboards aankunnen. Zo kan de 6.5 inch een helling van maximaal 15 graden aan, het 8 inch model maximaal 25 graden en het 10 inch model maximaal 30 graden. Dit betekent dat je met het grootste model meer bewegingsflexibiliteit hebt dan met de kleinere modellen.

Wat gaat het worden?

Eén ding is zeker, welk model je ook voor gaat, ze zijn allemaal geweldig en je doet hier geen miskoop. Dus, wat gaat het worden? Ga je voor meer flexibiliteit (10 inch), de gave Bluetooth speakers (8 inch) of het compactere lichtere model (6.5 inch)? Hopelijk heeft deze pagina je kunnen helpen om meer duidelijkheid over de verschillen tussen onze Hoverboards te krijgen.  Kom je er nog steeds niet uit? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees de veelgestelde vragen! Alvast veel plezier met je nieuwe Hoverboard!